Program de instruire în materie de Bugetare Sensibilă la Gen - Termen Extins

Distribuie prietenilor:Keystone Moldova, în calitate de membru al Rețelei pentru Monitorizarea Bugetării Sensibile la Gen (Gender Budget Watchdog Network (GBWN)) are plăcerea să anunțe un apel pentru reprezentanții societății civile de a participa gratuit la o instruire inițială sau avansată în domeniul bugetării sensibile la gen (BSG).

Organizațiile societății civile (OSC) care vor participa la instruiri vor fi ulterior eligibile să participe la un concurs de granturi mici. Granturile se vor acorda pentru analiza bugetelor publice din perspectiva BSG și/sau a politicilor de bugetare din perspectiva BSG, și elaborarea rapoartelor în baza analizelor efectuate. Procesul de elaborare a rapoartelor va fi asistat de către experți în bugetarea sensibilă la gen.

GBWN a fost inițiată de Centre for Research and Policy Making (Macedonia), Kosovo Women’s Network (Kosovo), Gender Knowledge Hub (Serbia), Gender Alliance for Development Cooperation (Albania), Women’s Action (Montenegro), Centre for Civil Society Promotion (Bosnia and Herzegovina) și Keystone Moldova.

Pentru mai multe informații referitoare la program și la modalitatea de aplicare, accesați AICI.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.