Apel pentru finantare prin granturi. Programul "Promovarea Exporturilor Vinului Moldovei"



Apel pentru finantare prin granturi. Programul Promovarea Exporturilor Vinului Moldovei

APEL PENTRU FINANȚARE PRIN GRANTURI

PROGRAMUL ”PROMOVAREA EXPORTURILOR VINULUI MOLDOVEI” WESA cu suportul Ukraine - Moldova American Enterprise Fund (UMAEF)

Data lansării: 12 iulie 2024

Data încheierii: 5 august 2024

Ukraine - Moldova American Enterprise Fund (UMAEF), lansează un apel de finanțare prin grant pentru implementarea activităților de marketing și promovare a vinurilor de calitate pe piețele de export WESA.

Programul WESA va fi implementat de Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova  (ANTRIM) în parteneriat cu Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) și Proiectul USAID de Competitivitate și Reziliență Rurală (PCRR).

Cu un buget total de 8.000.000 de lei, programul va sprijini cel puțin 15 companii vitivinicole din diverse regiuni ale Republicii Moldova, oferindu-le suport financiar și expertiză pentru creșterea exporturilor și sporirea bugetelor de marketing.

Detalii despre program:

  • Perioada deschisă pentru aplicări: 12 iulie 2024 - 5 august 2024, ora 17:00, ora locală
  • Dosarul de aplicare: Solicitanții trebuie să prezinte setul de documente necesare împreună cu cererea de finanțare prin intermediul unui e-mail la adresa: wesa@antrim.md. Întreg setul de documente și apelul de grant WESA pot fi consultate online aici.

Dosarul de aplicare și copia documentelor organizaționale ale solicitantului se vor expedia în format electronic, însoțite de versiunea în Word și Excel a Anexelor A și B la adresa wesa@antrim.md având codul de referință Apelul WESA-UMAEF_Denumirea companiei.

ANTRIM va recepționa dosarele până la data de 5 august, ora 17:00, ora locală.

Dosarele depuse cu întârziere vor fi luate în considerare la discreția Ukraine - Moldova American Enterprise Fund (UMAEF).

ANTRIM va oferi asistență solicitanților pentru a înțelege procesul de aplicare. Vă rugăm să trimiteți toate întrebările referitoare la această solicitare prin e-mail la adresa wesa@antrim.md . Pentru a asigura un proces corect și transparent, toată comunicarea se va face doar prin email, la adresa indicată, și nu prin telefon.