Apel de suport financiar și non-financiar pentru Instituții de Învățământ - Lansați o activitate de antreprenoriat social în școala profesională!



Apel de suport financiar și non-financiar pentru Instituții de Învățământ - Lansați o activitate de antreprenoriat social în școala profesională!

Instituțiile de învățământ (școli profesionale și centre de excelență) interesate să deschidă o Afacere  Socială în cadrul instituțiilor lor și să primească suport financiar și non-financiar pentru această inițiativă sunt invitate să completeze formularul de participare.

I. Despre Proiect:

Proiectul Promovarea antreprenoriatului social al tinerilor și a abilităților practice de management în Ucraina, Moldova, Georgia și Armenia prin intermediul Întreprinderilor Sociale Studențești inovatoare, co-finanțat de Uniunea Europeană, își propune să încurajeze antreprenoriatul social în rândul tinerilor și tinerelor, și să dezvolte abilități practice de management în rândul elevilor și elevelor din Ucraina, Moldova, Georgia și Armenia. Facem parte din programul regional EU4Youth și ne angajăm să promovăm participarea activă a tinerilor și a tinerelor în viața democratică și pe piața muncii.

Una dintre activitățile proiectului include suportul financiar și non-financiar pentru Instituții de Învățământ.

 II. Ce oferim:

Instituțiile selectate vor primi suport financiar și non-financiar pentru lansarea și gestionarea unei activități de antreprenoriat social  în cadrul instituției de învățământ. Suportul non-financiar include resurse și formare în domeniul antreprenoriatului social, expertiză, asistență tehnică și consultanță pentru implementarea proiectului.

III. Cum să aplicați:

***Instituțiile pre-selectate vor fi invitate la a doua etapa de selectie care va fi un interviu online***

Termen limită pentru transmiterea  formularului de selecție: 9 iunie (inclusiv)

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a primi suportul necesar la completarea formularului de selecție, nu ezitați  să contactați pe Mădălina Țurcanu, tel. 060433724 sau email madalina.turcanu@ecovisio.org

https://forms.gle/VDqt3UxpmJrtARv76  - Link la formular