ANUNȚ ÎNCHIS: Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie” caută organizații care lucrează la nivel comunitar care să devină membre ale Coaliției



Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie”este o rețea națională formată din 23 organizații non-guvernamentale și instituții publice care activează în domeniul prevenirii și combaterii violenței față de femei și copii. 

În aceasta perioada dificilă în care suntem implicați în voluntariat pentru a gestiona fluxul refugiaților, îndeosebi ne-am dat seama cât de importante sunt parteneriatele cu organizațiile, grupurile de femei și voluntare, cu organizațiile de caritate, autoritățile locale, etc.

Căutăm 2-3 organizații comunitare, care activeaza la nivel local (lucrează femeile și copii din comunitate), care sa devină membre ale Coaliției. Ne dorim organizații care cred în valorile noastre: feminism, solidaritate și transparență. Aceste organizații pot fi din diferite raioane ale Republicii Moldova: Criuleni, Călărași, Basarabeasca, Leova, Cantemir, Cimișlia, Ștefan-Vodă, Briceni, etc. 

Organizațiile care vor să adere, sunt invitate să expedieze cât mai curând posibil o informație scurtă despre organziație, activitate și localitatea unde activează la adresa electronică: 📩 office@sdvmd.net ; pentru detalii, apelați la numărul de telefon: 069253558

Ulterior, vom lua legătura cu Dvs. pentru a avnsa în discuții. Vă mulțumim și vom aprecia dacă veți distribui acet mesaj mai departe!

UPDATE: acest anunț a fost închis.