Fundația Soros Moldova oferă granturi pentru implementarea inițiativelor de poliție comunitară în Republica MoldovaFundația Soros Moldova (FSM) lansează un concurs de acordare a granturilor pentru implementarea inițiativelor de poliție comunitară în localitățile din țară.

Obiectiv specific: Susținerea proiectelor și inițiativelor de activitate polițienească care vor stabili o colaborare durabilă între poliție la nivel local și comunitate, prin interacțiunea cu autoritățile publice locale, organizațiile locale, parajuriștii din localitate si cetățeni, precum și crearea strategiilor comune privind reducerea criminalității și problemelor ce afectează comunitatea.

Criterii de eligibilitate: Sunt eligibile organizațiile non-guvernamentale locale cu implicarea parajuriștilor din localitate și a poliției de nivel local. Se va acorda prioritate solicitanților care au participat la sesiunile de instruire cu tematica Activitatea Polițienească Comunitară, desfășurate la 25-26 mai 2021 de către DJDO al FSM.

Detalii pentru condițiile concursului sunt oferite în Termenii de referință

Depunerea dosarului: Dosarul complet, în limba română va fi expediat în format electronic la adresa foundation@soros.md

Pe dosar se va menționa: Concurs de granturi. Poliție Comunitară. Dosarele incomplete sau depuse după termenul-limită nu vor fi examinate.

NB: Vă rugăm să Vă asigurați de recepționarea unui mesaj de confirmare privind preluarea dosarelor. În lipsa acestuia, fundația nu poartă răspundere pentru dosarele electronice expediate, dar care nu au fost recepționate.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 14 iunie, ora 16:00.

Pentru informaţii suplimentare:
Mihaela Burduja, directoare proiectului Promovarea Activității Poliției bazată pe drepturile omului în Republica Moldova; mburduja@soros.md, 069955014
Denis Albu, asistent de proiect, Departamentul Justiție și Drepturile Omului; dalbu@soros.md, 079999932Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet