Apel deschis pentru selectare a unei asociații obștești pentru prestarea serviciilor de asistență și consiliere juridică persoanelor cu TB

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS), în calitate de Sub-Recipient al  Grantului Fondul Global pentru Combaterea SIDA, TB și Malariei – oferit R. Moldova pentru susținerea răspunsului național în controlul HIV/SIDA/ITS și TB pentru perioada 2021-2023, anunță un apel deschis pentru selectare a unei asociații obștești pentru prestarea serviciilor de asistență și consiliere juridică persoanelor cu TB.

Activitățile menționate sunt menite să susțină realizarea obiectivelor Programului Național de Răspuns la Tuberculoză pentru anii 2021-2025 care se referă la asigurarea accesului universal la diagnostic calitativ și în termeni oportuni și respectiv, la îmbunătățirea rezultatelor tratamentului tuberculozei prin realizarea activităților centrate pe pacient.

Perioada de implementare: 01.06.2021-31.12.2023

Informații detaliate precum și criteriile de evaluare sunt menționate în “Informații pentru aplicant”

Perioada desfășurării concursului (depunerea dosarelor): Dosarele complete vor fi remise până la 30 aprilie 2021 în format electronic la adresele de email: lucia.pirtina@pas.md și cezar.captaciuc@pas.md.

Apelul deschis se desfășoară în cadrul grantului ”Fortificarea controlului tuberculozei și reducerea mortalității prin SIDA în Republica Moldova” finanțat de Fondul Global pentru combaterea SIDA, tuberculozei și malariei.

Formularul de aplicare cât și Informațiile pentru aplicant pot fi accesați de pe pagina web www.pas.md, compartimentul Achiziții.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.