Devino susținător al portalului
Become a Patron!

După o lună de la lansarea paginii unde puteți contribui pentru continuarea proiectului CIVIC.MD s-au gasit 13 persoane gata să ne susțină. În această lună ne-au vizitat 26 092 persoane.

Așteptările erau mai mari…

 

Le mulțumim susținătorilor:

Ada Dulman, Constantin Curca, Marina Grosu, AO Principii Sanatoase, Vasile Vasiliev, Liliana Samcov, Elena Spinu, Anastasia Vrancean, Olga Melnic, Maria Barbalat, Georgiana Finaru, Irina Cojocaru, Aliona Turcan

 

Ne poți susține și tu aici:

https://www.patreon.com/portalcivic

Înscrie-te în Programul de granturi „Tânăr și activ în comunitatea mea”Dacă ai vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani, locuiești în mediul rural, faci parte dintr-un Consiliul al tinerilor sau grup de inițiativă și vrei să faci ceva pentru comunitatea ta, adună-ți echipa și înscrie-te la Programul de granturi pentru tineri „Tânăr și activ în comunitatea mea”.

Introduceti descrierea imaginii

 

  În cadrul Programului, în perioada martie-aprilie 2021, vei participa la instruiri de scriere a proiectelor; vei înțelege care este rolul tinerilor într-o comunitate; vei propune o idee de proiect și te vei înscrie la un concurs de granturi.

  Cinci participanți vor câștiga câte un grant în valoare de 30-35 000 de lei, cu ajutorul căruia vor implementa un proiect și vor soluționa o problema locală, până la sfârșitul anului 2021, în colaborare cu autoritățile locale și membrii comunității. Programul nu va susține activități precum: iluminare stradală, construire de apeduct și canalizare; renovare a drumurilor și alte lucrări care fac parte din responsabilitățile Primăriilor.

Prioritate în obținerea granturilor vor avea consiliile de tineri sau grupurile de inițiativă active, formate recent sau cu câțiva ani în urmă, care au experiență în desfășurarea unor evenimente locale și care vor demonstra, prin răspunsurile din formular, responsabilitate și dorință de a face o schimbare.  Cel puțin unul dintre membrii echipei (consiliu/grup de inițiativă) trebuie să aibă 18 ani și mai mult.

Prin intermediul Programului de granturi „Tânăr și activ în comunitatea mea”, ediția a IV-a (Youth Empowerment Program – denumirea anterioară), Centrul Media pentru Tineri își dorește să susțină tinerii din zonele rurale, cu și fără dizabilități, și să-i încurajeze în comunicarea și colaborarea cu autoritățile locale. De asemenea, Centrul Media pentru Tineri vrea să dezvolte tinerilor abilități de liderism, implicare civică și responsabilitate socială.

Descarcă Fomular de înregistrare „Sunt tânăr și activ în comunitatea mea” și expediază-l pe adresa: tanaractiv@gmail.com.

Înscrie-te până pe data de 7 martie, ora 23:59.

Costurile pentru instruire, deplasare și alimentare vor fi suportate de către Centrul Media pentru Tineri.

Pentru mai multe detalii – 079 314 661.

Atenție! Vor fi contactate doar persoanele care vor fi selectate să participe în programul „Dezvolt comunitatea mea”.

Programul de granturi pentru tineri „Dezvolt comunitatea mea”  (Youth Empowerment Program – denumirea anterioară) face parte din proiectul „Media pentru incluziunea tinerilor”, implementat de Centrul Media pentru Tineri, cu susținerea IM Swedish Development Partner.


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.
Become a Patron!
Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Susținătorii Portalului:

Ada Dulman | Constantin Curca | Marina Grosu | AO Principii Sanatoase | Vasile Vasiliev | Liliana Samcov | Elena Spinu | Anastasia Vrancean | Olga Melnic | Maria Barbalat | Georgiana Finaru | Irina Cojocaru | Aliona Turcan