Cerere de exprimare a interesului - Organizații ce activează în domeniul incluziunii în muncă a persoanelor cu dizabilități și sunt interesate în implementarea serviciilor de angajare asistată

Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) implementează, din numele Guvernului Germaniei și al Elveției, proiectul “Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice”.

În cadrul acestui proiect,  GIZ este în căutare, pentru o cooperare potențială, de organizații locale ce activează în domeniul incluziunii în muncă a persoanelor cu dizabilități (PD) și care intenționează să implementeze serviciile de angajare asistată pentru acestea.

Organizațiile interesate vor prezenta o succintă Cerere de exprimare a interesului, ce va include: (1) un scurt profil al organizației, inclusiv scopul și misiunea acesteia, aspectele organizatorice, proiectele realizate, parteneriatele etc. și (2) o abordare propusă privind promovarea și implementarea serviciilor de angajare asistată pentru PD, inclusiv urmare acreditării în conformitate cu normele naționale de reglementare.

În abordarea propusă vor fi menționate:

(a) conceptul general și interesul organizației;

(b) etapele și activitățile ce urmează să fie desfășurate în corelație cu resursele disponibile și suplimentare necesare;

(c) aria geografică de activitate.

Cererile de exprimare a interesului vor fi expediate la adresa de e-mail: ina.cretu@giz.de, nu mai târziu de 26 februarie, 2021, 17:00. Toate întrebările de clarificare vor fi transmise la adresa de e-mail menționată mai sus.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.