Lansarea concursului „Tinerii – cetățeni activi pentru Dezvoltare Durabilă”

 Inițiativa Central Europeană și Inițiativa Adriatico-Ionică, a lansat concursul „Tinerii – cetățeni activi pentru Dezvoltare Durabilă”. Această competiție are scopul de a oferi tinerei generații oportunitatea de a contribui la dezvoltarea societății, prin exprimarea viziunii referitor la realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

Elevii din instituțiile de învățământ secundar din Republica Moldova sunt invitați să participe în această competiție, fiind încurajați să reflecte asupra acțiunilor pe care le-ar putea întreprinde în vederea implementării Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă.

Cele mai inovative idei de proiecte vor fi premiate cu un grant în valoare de 20.000 EURO.

Acești bani vor putea fi utilizați fie pentru implementarea ideii propuse (în cooperare cu autoritățile locale și alte părți interesate), fie pentru realizarea altor necesități ale instituției de învățământ.

Termenul limită pentru depunerea formularului este 31 martie 2021.

Mai multe informații despre concurs, inclusiv video-instrucțiunea de participare, le găsiți aici


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.