Sesiune de informare privind Lansarea Apelului II al Programului de Granturi Locale pentru organizațiile societății civile din RDN

Distribuie prietenilor:


AO „Pro Cooperare Regională” în parteneriat cu AO „CASMED” anunță lansarea Apelului II al Programului de Granturi Locale, derulat în cadrul proiectului „Angajarea cetățenilor și societății civile în procesul de luare a deciziilor și dezvoltare locală sustenabilă”. Apelul II al Programului de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Sesiunea de Informare privind Apelul II al Programului de Granturi Locale, va fi organizată în data de 27 noiembrie 2020, ora 10:00, online.

Pentru a participa la Sesiunea de Informare, Vă rugăm să expediați un e-mail de confirmare la adresa casmed.eusuport@gmail.com

Persoanele înregistrate vor primi un link pentru conectare la platforma Zoom.

Suma totală a Programului de Granturi Locale constituie 81.160 euro.

Termenul limită de prezentare a propunerilor de proiect este 10 decembrie 2020, ora 18:00.

Raioanele eligibile pentru participare la apel sunt: Briceni, Ocnița, Edineț, Soroca, Dondușeni, Drochia, Rîșcani, Glodeni, Fălești, Florești, Sîngerei și municipiul Bălți.

Concursul este adresat Organizațiilor Societății Civile de nivel local (OSC). Grupurile de inițiativă de nivel local sunt încurajate să depună dosarul în parteneriat cu organizațiile înregistrate.

Detalii despre procedura de selectare și depunere a dosarului pot fi accesate pe paginile: www.eu4civilsociety.md; www.procore.md; www.casmed.md.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet