Granturi europene în valoare de până la 60 000 de euro pentru coproducție audiovizualăConcursul de granturi destinat consolidării cooperării între creatorii de content audiovizual de pe ambele maluri ale râului Nistru continuă.

Instituțiile mass-media, inclusiv casele de producție de pe ambele maluri ale râului Nistru sunt îndemnate să înainteze propuneri de proiect pentru elaborarea coproducțiilor audiovizuale.

Granturile, în valoare de la 1.000 la 60.000 euro, sunt oferite de Programul Uniunii Europene „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD.

Ghidul de aplicare, formularul cererii și al bugetului pot fi descărcate de pe acest link https://sc.undp.md/tnddetails2/1987/ (Faceți click Advanced / Proceed)

Propunerile de proiect pot fi depuse până pe 31 decembrie 2020 (concursul va fi activ până la epuizarea fondurilor), iar termenul limită pentru implementarea lor este octombrie 2021.

Pentru informații suplimentare puteți lua legătura cu Irina Perciun, specialistă Proiecte Media, telefon 069120234, email irina.perciun@undp.org.

Programul Uniunii Europene „Măsuri de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD, contribuie la consolidarea încrederii între locuitorii de pe ambele maluri ale râului Nistru, prin implicarea lor în proiecte comune de dezvoltare.

Author: Irina Perciun


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet