Program de micro-granturi pentru comunităţile locale din Parcul Naţional Orhei

Distribuie prietenilor:


Mişcarea Ecologistă din Moldova invită şcolilecentrele şi organizaţiile de tineret din arealul Parcului Naţional Orhei să participe la programul de micro-granturi al proiectului ”Abilitarea tinerilor pentru activităţi de interpretare şi conservare a naturii”, implementat de Mișcarea Ecologistă din Moldova, finanțat de USDA, FOREST SERVICE, WASHINGTON OFFICE, INTERNATIONAL PROGRAMS.

În cadrul Programului vor fi selectate spre finanţare, în baza unui concurs, propunerile de proiecte care vor contribui la valorificarea şi conservarea naturii în Parcul Naţional Orhei, prin activităţi desfăşurate de tinerii din comunităţile locale.

Data limită de transmitere a propunerilor de proiect: 22 octombrie 2020

Buget: $ 1000,00-3000,00 USD

Detaliile privind condiţiile de finanţare le puteţi accesa AICI

Anexa nr.1

Anexa nr.2

Pentru a facilita procesul de scriere a propunerilor de proiect, vor fi organizate 3 sesiuni de informare. Completând acest FORMULAR vă puteţi înregistra la una din sesiuni. Durata unei sesiuni – 45 minute.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet