EU4MOLDOVA: Regiuni cheie/ Apel de propuneri în cadrul Programului de granturi mici pentru Grupurile de Actiune Locală

Distribuie prietenilor:Reg. no.: EoI20/02062

 Launch date: 16 Июнь 2020, 07:09 (GMT+2:00)

 Deadline: 14 Июль 2020, 18:00 (GMT+2:00)

Procurement method: Expression of Interest

Category & Sub-category: Grants;Grants to Beneficiaries

Prezentare generală:

Programul EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru copii (UNICEF), prin prezenta anunță un apel în cadrul Programului de granturi mici pentru GAL și invită toate Grupurile de acțiune locală (GAL) eligibile din cele două regiuni-cheie, Ungheni și Cahul, să-și prezinte cererile de participare la subiectul sus-numit.  

Scopul prezentului apel este de a sprijini grupurile de acțiune locală din regiunile-cheie, Ungheni și Cahul, în implementarea proiectelor și inițiativelor de dezvoltare a zonelor rurale și de creare de noi locuri de muncă.   

Schema de granturi pentru anul 2020 prevede oferirea a cel mult 4 granturi cu o sumă maximă de 50 000 EUR fiecare.  

Pentru mai multe detalii, Vă rugăm să accesați link-ul https://sc.undp.md/tnddetails2/2062/ , precum și următoarele documente:

  1. Ghidul Aplicantului și criteriile de selecție (engleză/română/rusă); 
  2. Formularul cererii (anexa 1) (engleză/română/rusă);
  3. Formularul bugetului (anexa 2) (engleză/română/rusă). 

În cazul în care aveți nevoie de clarificări suplimentare, vă rugăm să luați legătura cu Natalia Lipca la următoarea adresă electronică [email protected].

Pe 23 iunie 2020 se va organiza o sesiune on-line de Întrebări-Răspunsuri dedicată programului de granturi. Reprezentanții Grupurilor de Acțiune Locală interesate sunt rugați să se înscrie prealabil expediind un mesaj pe adresa electronică: [email protected].  

Dosarul trebuie trimis în format electronic la următoarea adresă electronică: [email protected] nu mai târziu de 14 iulie 2020.

Contacts:
Ms. Natalia Lipca, e-mail: [email protected]

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.