Golden Juggernaut InnoTech Forum 2024



1 2 2

 


Descoperiți viitorul afacerilor la Golden Juggernaut InnoTech Forum 2024, cel mai mare forum dedicat inovațiilor, transferului tehnologic, dezvoltării afacerilor, sporii abilităților din Moldova, Georgia, Armenia și Kazahstan.

🌍 Interesant?
Forum-ul nostru hibrid, organizat pe 21-22 noiembrie 2024, la Arena Chișinău și online pe Zoom, este locul unde liderii la nivel național si internațional, companiile de top și experți în tehnologie își prezintă soluțiile inovatoare pentru a ajuta afacerile să se adapteze la noile provocări tehnologice.
Vorbim despre creșterea veniturilor, optimizarea costurilor și salvarea resurselor!

💡 Doriți să aflați cum?
- La expoziție veți găsi specialiști și parteneri de încredere pentru afacerea dvs.
- Veniți la expoziție, discutați și cunoașteți în persoană companiile care oferă servicii la nivel național și internațional.
- Obțineți cele mai avantajoase condiții de lucru, aflați despre noutățile și tendințele care vor schimba în curând piața.
Întâlniți-vă cu potențialii membri ai echipei dvs. sau descoperiți asistenți virtuali (AI) și, pur și simplu, petreceți timp de calitate făcând networking excelent.

Prin soluții avansate de AI, transformare digitală, securitate cibernetică și InnoTech pentru industrii diverse, cum ar fi HoReCa, sănătate, retail, educație și multe altele.
Vă gândiți să faceți afacerea mai eficientă? Noi avem soluțiile!

🎯 Acționați acum!
Rezervați-vă locul pe site-ul nostru oficial www.innotechforum.vip și alăturați-vă inovatorilor din toată regiunea!
Nu ratați ocazia de a face networking, de a înțelege tendințele viitoare și de a obține informații valoroase care vă vor duce afacerea la următorul nivel.

Facebook

Instagram
Telegram

LinkedIn

#InnoTechForum2024 #Inovație #AfaceriDigitale #TransferTehnologic #MoldovaTech