„Game Factory: Board Game Edition”: Află cine sunt invitații evenimentului



Invitați internaționali și naționali de top te vor ghida în lumea jocurilor de societate la conferința „Game Factory: Board Game Edition”. Astfel, vei descoperi cele mai recente și populare board games, vei participa la sesiuni de joc interactive și vei discuta cu alți entuziaști despre noutățile și inovațiile din domeniu. Evenimentul va avea loc în data de 15 august, începând cu ora 9:30 la Mediacor (str. Alexei Mateevici 60, incinta USM, intrare de pe str. Pușkin).

Printre speakerii conferinței se numără:

Krzysztof Szafrański, directorul de dezvoltare al Asmodee și „părintele” Laboratorium Gier din Polonia. Are 20 de ani de experiență în industria jocurilor de societate și o vastă experiență în vânzări, marketing și dezvoltarea produselor.

Daniel Muntean, pasionat de jocuri strategice și economice complexe din 2014 și membru al mai multor cluburi de jocuri de societate din România. Din 2020, dezvoltă propriile jocuri, aplicându-și experiența sa de designer de produse.

Pavel Petrov, directorul de dezvoltare al companiei care produce și comercializează la nivel internațional jocul „IQ Puzzle”, de la care veți afla cum a dus compania sa pe piața mondială și care sunt strategiile de dezvoltare ale produselor.

Maria Gînca, ilustratoare pasionată de crearea personajelor. Pasiunea ei pentru ecologie a inspirat-o să colaboreze cu Alex Jolia la dezvoltarea jocului „Miragaia”, care combină forța spiritelor cu potențialul uman pentru regenerarea Pământului.

Alex Jolia este interesat de ecologie și modelare 3D, în special de crearea de scene în 3Ds MAX. Împreună cu Maria Gînca, a dezvoltat un joc de societate dedicat sustenabilității mediului.

Ilia Grom, fotograf și maestru al jocurilor de societate, cunoscut pentru experiența sa în D&D. Invitatul va dezvălui secretele scenariilor de succes și tehnicile care fac jocurile de societate memorabile.

Vasili Braga, director COR și fondator al Game Factory. Vasili este pasionat de game design și jocuri de societate și oferă publicului oportunitatea de a descoperi noi posibilități de dezvoltare a industriei.

Pentru a nu rata această oportunitate unică de a te conecta cu comunitatea jocurilor de societate și de a învăța de la cei mai buni din industrie, completează formularul de înregistrare AICI!

De asemenea, tot în această perioadă, mai poți participa la alte 2 evenimente cu Krzysztof Szafrański!

  • 14 august, ora 18:30 - Masterclass: Crearea și producția board games - Rezervă un loc AICI!
  • 16 august, ora 11:00 - Tech Talks: Îmbinarea principiilor de design în jocurile de societate și cele video - Rezervă un loc AICI!

Acest eveniment este organizat de Mediacor - Centru de producții și tehnologii pentru industriile de Film, Gaming și New Media din cadrul USM - Universitatea de Stat din Moldova, în parteneriat cu Asociația Companiilor de Creație COR, cu suportul USAID Moldova, Suedia și Marea Britanie prin Proiectul Tehnologiile Viitorului.