Apel Public pentru Organizații la Festivalul Tineretului 2024



Apel Public pentru Organizații la Festivalul Tineretului 2024

Festivalului Tineretului din Moldova 2024, aflat la cea de-a VI-a ediție, care se va desfășura pe 16-17 august 2024, invită toți  tinerii și organizațiile interesate să devină parte  la cel mai mare eveniment de tineret din țară!

Festivalul Tineretului 2024 este organizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova în cooperare cu A.O. STUDEM. Acesta beneficiază de sprijinul Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Programelor și Activităților de Tineret, Consiliului Danez pentru Tineret, Agenției Norvegiene pentru Cooperare și Dezvoltare, Uniunii Europene, Guvernului Republicii Federale Germania, Guvernului Elveției, UNFPA Moldova, USAID, Suedia si Marea Britanie, UN Women Moldova și Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară (WPHF). În parteneriat cu S.A. Sandriliona și Digital Park.

Festivalul se va desfășura la intersecția străzilor Pîrcălab și Veronica Micle din Chișinău, în intervalul orar 15:00 – 22:00.

Festivalul Tineretului reprezintă o platformă importantă pentru participarea civică și decizională a tinerilor din întreaga țară. Acest eveniment oferă o oportunitate valoroasă de dialog și networking între tineri, organizațiile societății civile și decidenți, facilitând colaborarea și schimbul de idei. Festivalul este, de asemenea, o ocazie de a celebra tinerețea și puterea tinerilor din Moldova de a aduce schimbări pozitive în comunitățile lor.

Tradițional, în cadrul evenimentului vor fi organizate mai multe activități cu și pentru tineri, divizate conform conceptului aprobat.

În acest sens, avem plăcerea să vă invităm să vă alăturați cu una sau mai multe activități în cadrul Festivalului Tineretului din Moldova 2024. Prin implicarea dumneavoastră la festival, veți putea:

  • Să prezentați serviciile și activitățile organizației;
  • Să promovați realizările și proiectele care vă descriu;
  • Să oferiți tinerilor șansa de a vă cunoaște și de a deveni potențiali beneficiari sau colegi!

Încurajăm ca activitățile planificate în timpul festivalului de către organizațiile de tineret să fie cât mai dinamice, interactive și ieșite din tiparul cutiei ONGiste! 🙂

Beneficiile Participării – prin participarea la Festivalul Tineretului, organizația dumneavoastră va beneficia de:

  • Vizibilitate sporită în rândul tinerilor și al publicului larg;
  • Oportunități de networking și colaborare cu alte organizații;
  • Promovare pe canalele oficiale de comunicare ale festivalului;
  • Posibilitatea de a contribui la dezvoltarea comunității tinere din Moldova.

Parteneriatul pe care-l propunem va contribui la realizarea obiectivelor comune, astfel încât tinerii din Republica Moldova să primească motivația necesară pentru implicare civică și la procesul decizional, să-și valorifice potențialul inovativ și creativ pentru a construi o țară prosperă, acasă.

Cum să Aplici?

Formularul este adresat tuturor organizațiilor interesate să devină parte din Festivalul Tineretului 2024. Vă rugăm să completați formularul de înscriere și să ne ajutați să facem din această ediție un succes.

Formular de înregistrare: https://forms.gle/R8BGbgfD12gGvDeCA 

Deadline: 07 august 2024.

Persoană de contact: festivalultineretului@cntm.md 

Nu rata șansa de a face parte din cel mai mare eveniment de tineret din țară  și de a contribui la  promovarea unui sector de tineret consolidat !