Jocul Agribusiness | Training de educație financiară pentru tineri 18+Jocul Agribusiness este un curs de instruire interactiv pentru persoanele interesate de antreprenoriat (18+) și care doresc să-și îmbunătățească abilitățile pentru un management de succes prin intermediul administrarii unei ferme. 

Obiectivul general al Jocului Agribusiness este de a promova educația financiară și de a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța planificării financiare, aplicând o abordare bazată pe experiență.

Obiectivele instruirii interactive:

- De a obține o înțelegere a vânzărilor și a managementului relațiilor cu clienții.

- De a defini, gestiona și analiza situațiile financiare pentru a crește încrederea față de bancă și, prin urmare, de a asigura opțiuni de finanțare viitoare.

- De a realiza o planificare argumentată a costurilor și investițiilor.

- De a afla despre avantajele unei planificari de afaceri pe termen lung.

- De a vă familiariza cu opțiunile de atenuare a riscurilor legate de incertitudini și sezonalitate.

- De a înțelege posibilitățile de atenuare a riscurilor prin economii, produse de împrumut sau asigurări.

Promovarea creșterii și dezvoltării economice incluzive și orientate spre vest face parte din Cadrul Strategic al Misiunii Ambasadei SUA în Moldova.

Pe termen lung, trainingul va contribui la diversificarea oportunitaților economice durabile, conduse de sectorul privat și creșterea comerțului, inclusiv cu întreprinderile din SUA, pentru a atenua sărăcia, instabilitatea și rata emigrației.

Locurile sunt limitate, vă puteți înregistra aici: https://forms.gle/sNoe7ZSC8Vz21xwE7

covers