Directorul de creație Duke & Duck va ține o serie de evenimente pentru creativii din Moldovawidth=1178

Cât de bine știi să spui povești prin video? Cum poți fi și artist, și fondator de afacere? Cum poți face din pasiunea ta un business? Dacă te interesează Animația și Storytellingul, nu poți rata seria de evenimente cu acces gratuit de la Mediacor, protagonistul cărora este Alex Herder, cofondatorul și directorul de creație Duke & Duck din SUA.

Alex Herder se va afla într-o scurtă vizită în Moldova, din 1 până pe 4 aprilie 2024, și va ține o serie de evenimente cu acces deschis pentru creativii din Chișinău și nordul Moldovei, dar și mentorate pentru experții din industria creativă. 

Specializarea lui Alex Herder este Animație și Storytelling. Agenda evenimentelor:

Lecții deschise cu studenții #ProfesiileViitorului | Mediacor: 1-2 aprilie
Lecție deschisă cu studenții din nordul Moldovei | nortek: 4 aprilie (Bălți)
Dialog cu experții din industria creativă | Mediacor: 3 aprilie, ora 18:00. Înregistrare gratuită aici.
Persoanele interesate să discute în cadrul unei ședințe private cu Alex Herder, pot să se înscrie pe link-ul disponibil aici. 

Duke & Duck este un studio de animație premiat cu Emmy, specializat în animație de brand, editoriale, documentare și grafică în mișcare. Colaborează cu organizații non-profit și branduri mari din întreaga lume pentru a stimula schimbarea socială, a promova produse, a colecta fonduri pentru cauze nobile și a conecta oamenii prin povești. Printre clienții Duke & Duck se numără American Red Cross, Planned Parenthood, Nestlé, Capital One și Patagonia. 

Alex Herder este cofondatorul și directorul de creație la Duke & Duck. De asemenea, el este membru și mentor în American Marketing Association (Asociația Americană de Marketing) și conduce „DC In Motion”, o asociație profesională și grup de networking pentru specialiștii în Animație.

Vezi toate lucrările Duke & Duck aici: https://dukeduck.com

Acest eveniment face parte din Programul „Creative Speakers”, dezvoltat de către Asociația Companiilor de Creație (COR) cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Moldova, organizat și găzduit de Mediacor - Centru de producții și tehnologii pentru industriile de Film, Gaming și New Media din cadrul USM - Universitatea de Stat din Moldova.