Vino pe 2 aprilie la Orange Digital Center și participă la evenimentul comunității Connector „Strategii de branding personal”, cu Vicky Uliniciwidth=698

Hub-ul de învățare pentru viitor, Orange Digital Center, îi invită pe profesioniștii, managerii de echipe și antreprenorii/antreprenoarele la evenimentul Connector, „Strategii de branding personal”, unde vor descoperi cum să-și dezvolte o carieră de succes aici acasă, alături de Vicky Ulinici.

Connector este comunitatea din cadrul Orange Digital Center, organizată de 5 ambasadori beneficiari ai programelor hub-ului de învățare pentru viitor, unde membrii își dezvoltă abilitățile antreprenoriale, valorifică oportunitățile digitale și își extind rețeaua de contacte. Misiunea comunității este să faciliteze creșterea personală și profesională a membrilor săi, să îi ajute să-și atingă obiectivele antreprenoriale și să devină lideri într-o lume în continuă schimbare.

width=698

Vicky Ulinici, speakerul evenimentului „Strategii de branding personal”, este specialistă cu 10 ani de experiență în resurse umane, pe zona de Employer Branding și Employee Experience. De-a lungul a 3 ani, a creat conținut educațional și a construit o comunitate de peste 75.000 de urmăritori. 

În cadrul keynote speech-ului din 2 aprilie, va oferi participanților îndrumări esențiale pentru construirea unei reputații profesionale solide și progresul în carieră, iar evenimentul va prezenta strategii și tactici practice pentru dezvoltarea unui brand personal și gestionarea prezenței online într-un mod eficient și autentic.

width=696

Evenimentul este dedicat atât antreprenorilor şi profesioniștilor aflaţi în proces de dezvoltare a carierei, pasionaților de subiect, cât și angajaților, managerilor, liderilor și specialiștilor în resurse umane și recrutare, interesați să-și consolideze prezența online și reputația. 

width=332  width=333

Connector - „Strategii de branding personal” cu Vicky Ulinici va avea loc pe 2 aprilie 2024, ora 18:45, offline, în spațiul hub-ului de învățare pentru viitor, Orange Digital Center (str. Ion Creangă 1, Chișinău).

Agenda evenimentului:

  • 18:00 - 18:45, check-in & networking
  • 18:45 - 19:00, cunoaște Orange Digital Center și comunitatea Connector
  • 19:00 - 20:30, keynote speech „Strategii de Branding Personal” cu Vicky Ulinici
  • 20:45 - 21:00, networking

Evenimentul este gratuit, însă locurile sunt limitate, iată de ce, selecția participanților va fi realizată în baza principiului primul venit, primul servit.

Înscrie-te aici - https://bit.ly/Comunitatea_Connector

 

Comunitatea Connector este lansată de Fundația Orange și este realizat în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, implementată de ambasadorii Connector în colaborare cu Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups, sub umbrela Orange Digital Center.