Descoperă câțiva pași simpli spre echilibrul dintre carieră și viața personală!Vino la prima șezătoare modernă pentru a discuta despre relația femeii cu munca, timpul liber, dar și pentru a descoperi multitudinea de perspective de dezvoltare ce vor fi prezentate în cadrul comunității „WE CARE în Moldova”.

- Ești dedicată complet muncii, dar îți dorești un echilibru dintre viața profesională și cea personală? 

- Faci față cu succes tuturor sarcinilor, dar vrei să descoperi noi perspective de dezvoltare?

- Încerci să ții pasul schimbărilor, dar vrei să afli mai mult de la cei cu o experiență mai bogată? 

Te așteptăm la prima Șezătoare Modernă de Leadership Sistemic organizată la Chișinău cu Oana Tănase, terapeut, coach pentru viață și carieră, facilitatoare din România. 

De ce trebuie să vii la Șezătoarea Modernă de Leadership Sistemic?

  • Personalitatea, competențele, modul de luare a deciziilor sunt esențiale pentru o femeie lider. Dar cum dezvoltăm competențele necesare pentru a răspunde cerințelor actuale?
  • Ești dedicată locului de muncă și petreci mult timp la serviciu. Dar cum să împarți corect timpul petrecut la serviciu și timpul liber pe care îl poți dedica familiei, pasiunilor tale, posibilității de autodezvoltare?

Sunt doar câteva teme de discuții din cadrul întrunirii noastre. Venim cu o abordare diferită, pornind de la tradiția șezătorii

Ce este de fapt o șezătoare? Acest ritual social conține și acum simplitatea eternă a lucrurilor esențiale, și anume că oamenii au nevoie să simtă că aparțin și că sunt conectați cu cei din jur, se pot baza unii pe ceilalți pentru sprijin și pentru a crește împreună și a onora ceea ce a fost creat sub forma comorilor familiare. Avem nevoie să ne respectăm și să învățăm unii de la alții.

 

Pe vremuri, în cadrul șezătorilor oamenii se strângeau cu mic, cu mare pentru a comunica și pentru a transmite mai departe înțelepciuni, experiențe din viață. Astăzi, ducem lipsa acestor întâlniri în care să ne putem bucura de diversitate și să putem învăța unii de la ceilalți.  

În spiritual șezătorii, dialogul la care te invităm oferă posibilitatea participantelor să exploreze valorile și convingerile pe care le au pe tema relației lor cu munca și cu timpul liber și de asemenea, să asculte despre multitudinea de perspective prezente în cadrul comunității „WE CARE în Moldova”. 

Aceasta este prima întrunire din seria Șezătorilor moderne la care vor participa concomitent patru generații de femei. Vom face schimb de experiență, vom împărtăși idei, cunoștințe și emoții pozitive.

În vremurile turbulente în care trăim, avem nevoie mai mult decât oricând de spiritul păcii și sperăm că Șezătoarea modernă va fi momentul de a ne reaminti că suntem conectați și că suntem împreună.

Experții noștri:

  • Oana TĂNASE, România – coach profesionist cu o vastă experiență în domeniul software și management, susține creșterea și transformarea sustenabilă a organizațiilor, principalele arii de competență fiind facilitarea sistemică, coaching executiv și training.
  • Angela CIOCÎRLAN, Republica Moldova -  coach4BUNAstare, de mai bine de 20 ani este dedicată muncii cu și pentru oameni, în grupuri și individual, cu organizații naționale și internaționale. Este o lideră activă, fondatoarea și președinta Asociației Obștești „FĂCLIA”, care a crescut rânduri de voluntari care azi sunt profesioniști, a realizat peste 80 de proiecte pentru educația și dezvoltarea oamenilor și comunităților. 

Vă așteptăm simbata, 25 martie, ora 14.30 la Teatrul Fără Nume 

Adresa: Chișinău, str. Sfatul Țării, 18

Costul biletului de participare este de 200 de lei. 

Banii adunați din vânzarea biletelor vor fi oferiți sub formă de suport unei mame cu mulți copii, pentru inițierea unei mici afaceri.

Doritoarele de a participa la Șezătoarea Modernă se pot înscrie accesând acest link: ⤵️: https://docs.google.com/forms/d/1AkK5KBXfDRMv3a667e20alyszNWMapuIi34AABtFSwk/edit 

Pentru mai multe detalii: 068233484