Conferința internațională „UE:  Construirea relațiilor cu țările Parteneriatului Estic”



Stimați colegi, 

Vă invităm la să participați la Conferința internațională „UE:  Construirea relațiilor cu țările Parteneriatului Estic” organizată de către Universitatea de Stat din Moldova, Departamentul Relații Internaționale în perioada 15-16 martie 2023.

Evenimentul se va desfășură în cadrul următoarelor SECȚIUNI: 

  • Economia cunoaşterii – limbaj universal pentru UE şi MD. 
  • Investiția în viitor: tineret, cultură și educație. 
  • Cooperarea politică și economică a țărilor Parteneriatului estic cu UE. 
  • Politica externă a UE și relațiile internaționale ale UE: Construirea relațiilor cu țările Parteneriatului Estic. 
  • UE-Moldova: stabilirea unui parteneriat de încredere cu interese și obiective comune. Invităm persoanele interesate să se înregistreze urmând link-ul pentru inregistrare
  • Informații importante: Perioadă desfășurării: 15-16 martie, 2023 Înregistrarea la eveniment: până la 10 martie, 2023 Prezentarea rezumatului: până la 10 martie, 2023 Prezentatrea articolului conform CERINȚELOR: până la 10 martie, 2023 Limbi de lucru: Limba engleză, Limba română, Limba Rusă.  

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Erasmus+ Jean Monnet Nr. 619953-EPP-1-2020-1-MD-EPPJMO-PROIECT „EUforY – ORIZONTURILE DE INTEGRARE A MOLDOVEI ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ: REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE”.  

https://eufory.usm.md/ 

 Sperăm că veți accepta invitația noastră și așteptăm cu nerăbdare participarea dumneavoastră.

Mai multe informații despre cerințele tehnice pentru publicare și alte informații utile pot fi găsite pe site-ul web al proiectului: EUforY – Project EUforY in Moldova (usm.md)

Dacă aveți alte întrebări legate de eveniment, ne puteți contacta la: 

email: veronicapozneacova.usm@gmail.com

AUTHOR’S GUIDELINES - Google Документы

 

Atenție! 

Conferinta este înregistrată pe Platforma manifestărilor științifice din Republica Moldova, iar culegerea de materiale ale conferinței va fi editată și inclusă în baze de date naționale și internaționale.