Forumul Bunelor Practici în Domeniul Voluntariatului



IMG 2176𝐄𝐬̗𝐭𝐢 𝐜𝐨𝐨𝐫𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫/𝐨𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢 𝐬̗𝐢 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐢𝐧𝐭̗𝐢 𝐮𝐧 𝐎𝐍𝐆/𝐈𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭̗𝐢𝐞/ 𝐆𝐫𝐮𝐩 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐢𝐭̗𝐢𝐚𝐭𝐢𝐯𝐚̆ 𝐬𝐚𝐮 𝐞𝐬̗𝐭𝐢 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐬𝐭/𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥 𝐂𝐡𝐢𝐬̗𝐢𝐧𝐚̆𝐮❓ 𝐀𝐭𝐮𝐧𝐜𝐢 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐨𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐈𝐍𝐄❗

Asociația pentru Inovare, Educație și Dezvoltarea Tinerilor anunță despre lansarea înregistrărilor în cadrul 𝐅𝐨𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐁𝐮𝐧𝐞 𝐏𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐢 𝐢̂𝐧 𝐃𝐨𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮𝐥 𝐕𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢. Activitatea este organizată în cadrul proiectului „Abilitarea profesională a coordonatorilor de voluntari din Chișinău” și are drept scop promovarea bunelor practici, inițiative și proiecte în domeniul voluntariatului, pentru coordonatori de voluntari, voluntari și alte persoane interesate de subiect.

Poți participa la forum în calitate de beneficiar sau speaker, prezentând unul dintre proiectele, inițiativele, activitățile de succes realizate cu sau pentru voluntari, despre care crezi că merită să devină cunoscute.

În cadrul Forumului, vei avea posibilitatea să te inspiri din experiența mai multor organizații și totodată să afli despre rezultatele proiectului „Abilitarea profesională a coordonatorilor de voluntari din Chișinău”.

Activitatea va avea loc în format fizic, la data de 12 noiembrie 2022, ora: 11:00, în cadrul Centrului Municipal de Tineret Chișinău.

Pentru a participa, completează FORMULARUL DE PARTICIPARE - https://forms.gle/Hr5WKvjXsW9M59ra6  până la data de 31 octombrie 2022, ora 23:59.

Atenție! număr limitat de locuri.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa către Anișoara Bezărău, coordonatoare de proiect, anisoarabezarau@gmail.com, 068093861.

Proiectul este implementat de către Asociația pentru Inovare, Educație și Dezvoltarea Tinerilor și finanțat din cadrul „Programului municipal de granturi pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă din mun. Chișinău”, lansat de către Direcția generală educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.