Al 4-lea Congres International ”Forum al Recuperarii Fizice Medicale Chisinau 2022”



Asociatia Profesionala a Kinetoterapeutilor și Trapeutilor Manuli ”Medkinetica” din Republica Moldova organizează și vă invită la Al 4-lea Congres International "Forum al Recuperarii Fizice Medicale Chisinau 2022" va avea loc pe 29-31 Octombrie 2022 in mun. Chisinau.

Eveniment acreditat cu 20 de Credite de Educare Medicala Continua oferite de Ministerul Sanatatii din Republica Moldova . Eveniment introdus in Registrul Manifestațiilor Științifice din 2022.

Cei mai buni lectori din domeniu, se aduna in Chisinau fizic pe 29, 30 octombrie (transmisie directa pe youtube pentru cei care nu vor putea fi prezenti fizic in Chisinau) si 31 e ziua doar on line inregistrarilor cu vizualizare tot pe youtube. Totalizind 3 zile de congres cu cele mai actuale si utile teme si problematici care intereseaza specialistii din domeniul Reabilitării Fizice Medicale.

Durata: 3 zile (29-31 octombrie), format hybrid, fizic si cu acces online pe pagina de youtube .

Congresului Internațional ”Forum al Recuperării Fizice Medicale Chișinău” este un  eveniment anual, cu caracter științific și educativ, organizat în format mixt (on-line și cu prezență fizică), orientat spre promovarea, dezvoltarea și perfecționarea specialiștilor din domeniul Recuperării Fizice Medicale, ca țintă prioritară fiind studenții și tinerii specialiști. Vor fi organizate 3 zile intensive, cu cele mai actuale și importante tematici, susținute de cei mai buni specialiști intenaționali din domeniu, ca ex. Romania, Republica Moldova, Ucraina.  Evenimentul din anul trecut, Editia a III-a 2021, a adunat in jur de 700 de participanți dintre care 500 au fost studenți și tineri specialiști. Pe anul acesta se așteaptă un număr și mai mare de participanți. Eveniment care va duce la creșterea nivelului de cunoștinețe, la familiarizarea cu noile tendințe internaționale și va încuraja tinerii specialiști sa participe mai activ în domeniul cercetării și la evenimente științifice internaționale. Eveniment susținut în limba romana cu traducere simultană din alte limbi. Eveniment care va permite dobîndire a noi abilități teoretico-practice pentru tinerii specialiști.

Grupul tinta: Studenți, Tineri specialiști, Masteranzi, Doctoranzi, Rezidenți, Kinetoterapeuți, Terapeuți Manuali, Medici, Masori, Prepartori Fizici, Sportivi, Antrenori, Cadre didactice, etc.

Locatia: Chisinau, Sala de Conferinte a Institutului Muncii, str. Zimbrului 10. (Sectorul Riscani, linga parcul ”Boris Glavan”).

Locuri: 100 de participanti fizic.

Detaliile referitor la taxa, inregistrare si altele le puteti gasi pe Facebook: Forum al Recuperarii Fizice Medicale 

link: https://www.facebook.com/events/1293504667757799/?__cft__[0]=AZUUHvYiWBb817h9YfWw5tkheUmT4HaiB4bnGupfZ31owpBPW0t647sg3OjHs953Rv9YXpPHckVSr7_fVxcF6TwwTatt8tzGLQIf1hkkD4JhG3OUBNtuMM0kUTbKCxc69IzXnEJSAoM6VmZfPTfEpQu0LdjXG1I5jk-g1IMa5213GWKTL-zWGSVBaySZv6vv_qg&__tn__=-UK-R

Cu stima Potapenco Roman si comitetul organizatoric al AO APKTM MEDKINETICA CHISINAU 🇲🇩!

+373 60508858

 

Articol adaugat de: medkinetica