API și redacțiile membre vă invită la Zilele Ușilor Deschise



Asociația Presei Independente (API) și redacțiile membre vă invită la Zilele Ușilor Deschise, cu ocazia împlinirii celor 25 de ani de activitate a asociației.

La Zilele Ușilor Deschise pot participa toate persoanele interesate de activitatea API și a membrilor săi. 

În cadrul evenimentului, participanții vor avea posibilitatea să se întâlnească cu echipa API și să discute despre activitatea organizației, proiectele implementate, oportunitățile de participare la diferite evenimente, concursuri, instruiri.

De asemenea, Zilele Ușilor Deschise vor avea loc și în regiuni, la redacțiile membre API. Participantii din regiuni vor  fi familiarizați cu direcțiile de activitate ale API și vor face cunoștință cu instituțiile mass-media din localitățile lor. Pentru informații suplimentare, puteți lua legătura cu redacțiile din localitățile dvs.

Zillele Ușilor Deschise vor avea loc:

  • 27, 28 septembrie 2022, în intervalul orelor 11:00-15:00 - sediul API, or. Chișinău, str. București 41/5;
  • 29, 30 septembrie 2022, în intervalul orelor 10:00-13:00 - sediul redacțiilor membre API. Lista redacțiilor membre API poate fi accesată aici

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la nr. de tel. 022 210 602 sau la e-mail-ul tatiana.ranga@api.md. Persoana de contact: Tatiana Ranga, coordonatoare comunicare API.