Sesiune de informare: Platforme online de accesare a oportunităților financiare pentru antreprenori

„Finanțare pentru antreprenori”- de indrodus în căutare google această sintagmă sau de întrebat un prieten?!

Vineri, 29 iulie, hubul antreprenorial Youth4Entrepreneurship îți răspunde cu prietenie la întrebarea unde găsești oportunități financiare și de dezvoltare pentru antreprenori, inclusiv tinerii ce își doresc să inițieze o afacere. Am invitat alături de noi, cele mai faine platforme de acumulare a oportunităților financiare din țară: finanțare.md, investiții.md, fonduri.md și Harta Oportunităților Financiare - disponibilă pe y4i.md.

Ne vedem într-o sesiune de informare online, începând cu ora 15.00! Completează formularul de participare, pentru a-ți trimite link-ul de acces: https://forms.gle/R3Ld7b4ZxQRvqTSp6.

Invită și un prieten,
Vă așteptăm!

sesiune de instruire To Start Your Online Business 1


Youth4Entrepreneurship este implementat de către Fundația Youth Development for Innovation, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova”, în parteneriat cu European Business Association Moldova și Centrul Contact, Digital Park și StarNet.