Conferința de lansare a Acceleratorului Antreprenoriatului Social, regiunea CentruÎn scopul facilitării dezvoltării antreprenoriatului social și pentru susținerea plenară a acestui domeniu, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Vă invită să participați la Conferința de lansare a Acceleratorului Antreprenoriatului Social, regiunea Centru, creat cu suportul Uniunii Europeane și este cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Keystone Moldova și Centrul Contact.

Evenimentul  va avea loc vineri, 29 iulie 2022, ora 10:00, la sediul CCI a RM, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 151, și pe platforma Zoom Meeting (link aici https://bit.ly/3PPc4S2, Meeting ID: 829 4351 7851, Passcode: 429505).

În cadrul evenimentului, pe lângă prezentarea calendarului de evenimente planificate, vor fi prezentate și istoriile de succes ale unor organizații/companii care desfășoară activitate socială cu expunerea produselor și serviiciilor oferite de către acestea.

Agenda evenimentului.

La eveniment vor participa:

  • Sergiu Harea, Președinte Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova
  • Vadim Gumene, Secretar de Stat, Ministerul Economiei (tbc)
  • Gintautas Baranauskas, Șef adjunct al Departamentului Operațiuni în cadrul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova
  • Sorin Mereacre, Președinte Fundația Est-Europeană și alții.

Pentru detalii și precizări, nu ezitați să ne contactați: Nicolai Anna,
Tel: 022 241480, ana.nicolai@chamber.md.