Ziua Internațională a Copilului: Care-mi sunt drepturile?AH LOGO CHISINAU 1

Ziua de 1 Iunie nu este doar un prilej de a ne bucura de prima zi de vară și prima zi din mult așteptata vacanță. Pe data de 1 Iunie avem ocazia de a celebra miracolul nașterii - copilul. America House Chișinău invită toată lumea începând cu orele 16:00 să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Copilului, alături de Vasile Coroi - președinte CIDDC, care ne va povesti despre drepturile copiilor (https://fb.me/e/RC4mVIAe ).

Convenția ONU pentru drepturile copilului a fost adoptată în 1989. De atunci, toți copiii sunt tratați ca ființe umane cu un set distinctiv de drepturi. Republica Moldova a ratificat acest tratat la 12 decembrie 1990.

Anul acesta, pandemia de COVID-19 a dus la o criză a drepturilor copilului. Urmările pandemiei sunt imediate și, dacă nu sunt rezolvate, pot afecta viitorul a milioane de copii.

E timpul ca toți să ne reimaginăm o lume în care fiecare copil are acces la educație, servicii de sănătate și protecție socială.

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet