Transformarea Digitală prin programele TekwillAH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău invită tinerii, în special cei care sunt pasionați de IT, să participe la un interviu cu Ana Chirița (https://fb.me/e/1g2NNUg6i) pe 26 mai începând cu orele 15:00  - Director pe Proiecte Strategice, Asociația Națională a Companiilor din domeniul Tehnologiilor Informaționale și al Comunicațiilor. Ana Chiriță va povesti despre dezvoltarea ecosistemului IT în Republica Moldova, 12 ani de retrospectivă și viitor.

Tekwill este locul unde oamenii, comunitatea, ideile, resursele, știința și industria se întâlnesc pentru a identifica, facilita și spori excelența în tehnologia informației. Tekwill este în calitate de lider de conectare și facilitator de rețea, de organizare și sprijinire a evenimentelor locale și regionale legate de tehnologie.

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet