Fun Game - How Much Do You Know about Volunteering and Civic EngagementAH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău invită toți doritorii să participe la un webinar despre experiență de voluntariat și implicare civică în cadrul proiectului Global Youth Service Day.

Vom discuta cu tinerii proiectului despre experiența de voluntariat în perioada pandemică, despre cum e să fii participant care au fost provocările și ce au realizat în cadrul acestui proiect.

Global Youth Service Day (GYSD), inițial lansată și cunoscută sub numele de National Youth Service Day în Statele Unite, este un eveniment anual coordonat care adună voluntari tineri din întreaga lume și care se implică în servicii comunitare, locale în țările lor și lumea. Activitățile sunt organizate în mai mult de 100 de țări în fiecare aprilie pentru a contribui la marcarea sărbătorilor și pentru a încuraja munca de voluntariat. 

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet