Manualele Digitale - Noi Valențe ale Performanței Didactice

AH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău invită toți doritorii să participe la un webinar despre manualele digitale și rolul acestora în procesul educațional alături de Natalia Grîu - secretară de stat în domeniul educației, absolventă a programului Open World. Doamna Grîu a fost desemnată câștigătoare la categoria: "CEL MAI BUN AUTOR DE MANUAL DIGITAL PENTRU BIBLIOTECARI" la Gala Laureaților Premiilor Naționale GALEX.

Pe 29 aprilie, începând cu orele 17:00 vă așteptăm pe Facebook (https://fb.me/e/GZgxdJrw ) .

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.