Human Rights Report Presentation and Discussion

AH LOGO CHISINAU 1

Statele Unite lucrează pentru promovarea și apărarea drepturilor omului în întreaga lume, inclusiv aici, în Moldova. În fiecare an, Departamentul de Stat al SUA emite rapoarte privind practicile drepturilor omului în fiecare țară din întreaga lume, responsabilizând făptașii pentru abuzurile drepturilor omului și amplificând vocile apărătorilor democrației.

America House Chișinău vă invită să vă alăturați pentru a afla despre starea respectării Drepturilor Omului în Moldova pe 27 aprilie la ora 15:00 pe Facebook (https://fb.me/e/1ls4ZuX25 ). Ambasadorul Dereck Hogan și un grup de experți moldoveni în domeniul drepturilor omului vor discuta despre Raportul Drepturilor Omului al Departamentului de Stat al SUA 2020: unde lucrurile s-au îmbunătățit în Moldova, unde există retrogradare și ce pot face cetățenii pentru a-și proteja drepturile.

Vă rugăm să vă alăturați evenimentului nostru live și să adresați întrebările dvs. În timpul sesiunii.

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.