How to Plan a GYSD Project During a Pandemic?

AH LOGO CHISINAU 1

Ziua Serviciului Global pentru Tineret (GYSD) este o sărbătoare anuală a tinerilor voluntari din întreaga lume.

Cine poate participa?

Orice tânăr care dorește să capete competențe importante pentru secolul XXI: elevi, studenți, manageri de proiecte, coordonatori din instituții educaționale: școli, gimnazii, licee, colegii, universități, organizațiile de tineret, centrele educațioanle pentru tineret, primării, ONG-uri, și alte organizații care lucrează cu tinerii.

Ziua Serviciului Global pentru Tineret a fost lansată ca Ziua Serviciului Național pentru Tineret în 1988. Este coordonată de Youth Service America și majoritatea proiectelor au sediul în Statele Unite.

America House Chișinău invită pe toți să participe pe aprilie începând cu orele 17:00  la un webinar (https://fb.me/e/1izxlWuAi)  și să afle mai multe despre GYSD, istoria sa și planificarea proiectului în timpul unei pandemii de la Scott Ganske - Youth Service America's VP of Partnerships.

Pentru oricare întrebări sau detalii vă încurajăm să ne scrieți la americahousemd@gmail.com

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.