Trivia Quiz: Arab-American Heritage Month

AH LOGO CHISINAU 1

Asigurați-vă că vă înregistrați la eveniment care se va desfășura pe platforma ZOOM: https://forms.gle/BPQbDMzDBzT9wspd9

Focus: Luna patrimoniului arabo-american: Un concurs distractive în care participanții nu numai că au posibilitatea de testeze cunoștințele, ci să afle mai multe detalii despre această sărbătoare, dar și despre cultura americană.

În aprilie 2017, s-a stabilit ca luna aceasta să devină oficial Luna Națională a Patrimoniului Arabo-American. Luna aceasta sărbătorește istoria și cultura arabilor americani. Această comunitate își au rădăcinile ancestrale într-o gamă largă de țări arabe. Majoritatea arabilor americani provin din Liban, apoi Siria, Palestina, Irak, Egipt, Yemen și Iordania. Lumea arabă este formată din peste 20 de țări care se întind din Africa de Nord până în Golful Persic. Astăzi, în Statele Unite trăiesc peste 3,5 milioane de arabi americani. Scopul Lunii Națiunii Naționale Arabo-Americane este de a conștientiza aspectele distincte și diverse ale culturii mixte.

America House Chișinău îi invită pe toți elevii, profesorii și pe cei curioși să afle mai multe despre cultura arabo-americană, fie să ne împărtășească cunoștințele lor, fie să participe la test pentru a obține mai multe informații despre această sărbătoare specială.

Evenimentul va avea loc pe 1 aprilie, în limba engleză, începând cu orele 17:00 pe ZOOM.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://fb.me/e/3nSFlqqHU

****

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.