EducationUSA Virtual Community College Fair (Eurasia and Central Asia)

AH LOGO CHISINAU 1

EducationUSA vă invită să vă alăturați târgului colegiilor comunității virtuale pentru studenți din Eurasia și Asia Centrală!

Acest târg virtual GRATUIT este o șansă unică de a interacționa cu colegii comunitare acreditate din SUA (universități de 2 ani) care oferă o gamă largă de studii universitare din SUA (diplomă asociată, deși unii oferă și diploma de licență), precum și programe de limba engleză.

Alăturați-vă acestui eveniment pentru a primi actualizări despre târg și instituțiile participante.

Înregistrați-vă acum: https://acfairs.easyvirtualfair.com/prefair/

Rămâneți la curent pentru mai multe știri și informații!

Întrebări? Trimiteți un e-mail la chisinau@educationusa.org.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://fb.me/e/25QDdZ7A3

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.