Workshop: Leadership și Flexibilitate – O altfel de Abordare

AH LOGO CHISINAU 1

Înregistrează-te până pe 16 martie , ora 4 PM : https://forms.gle/RKushQAou2uksLmc6

Despre leadership s-a scris o literatură extrem de vastă până în prezent. Uneori, presiunea pusă pe umerii noștri de a fi, la rândul nostru, lideri este și ea extrem de mare. Se întamplă însă uneori să nu știm exact de unde să începem sau ce înseamnă mai exact leadership-ul.

Dacă ești manager la început de carieră, tânăr ambițios sau student cu aspirații mari? Vino la un training care va aborda conceptul de „leadership” dintr-o altă perspectivă.
Vei afla:
- cum trebuie să-ți identifici propriul tip de leadership;
- și cum trebuie să evolueze stilul tău de management cu ajutorul stilului „adaptive leadership”
-și la ce nivel de leadership ești din cele 5 trepte existente ale leadership-ului.

Toate aceste detalii le afli de la speakerul Mihaela Popescu, specialist în politici de tineret, dar și reprezentantă a centrului cultural America House Chișinău.

Numărul participanților este limitat. Evenimentul se va desfășura pe platforma ZOOM pe 16 martie începând cu orele 17:00 și necesită înregistrare prealabilă.

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.