Meet an American: How to Build a Career in Aviation with Jason Prichard

AH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău îi invită pe toți cei care au o pasiune pentru aviație și au visat, nu o dată, să devină pilot, la un live de Facebook cu invitatul nostru special: Jason Prichard.
Jason este deschis să împărtășească experienta sa si sa ne vorbeasca despre sine; Diferite oportunități de carieră în aviație; Întreținere; Operațiuni (programarea echipajului, programarea aeronavelor,  înregistrările echipajului, etc.); Controlul traficului aerian; Cariere militare). Jason Prichard locuiește în Little Rock, Arkansas. A trăit acolo cea mai mare parte a vieții sale, dar fiind în Forțele Aeriene a trăit în alte câteva locuri și a călătorit peste tot în lume. Jason are 47 de ani și este pe cale să se retragă dintr-o carieră în Forțele Aeriene ale SUA.

Aceasta este o oportunitate captivantă de a afla mai multe despre aviație și despre cum este să construiești o carieră în forțele aeriene americane de la vorbitorul nostru. De asemenea, servește ca o platformă pentru schimbul de cunoștințe și familiarizarea cu aspectele de viață și trai din SUA.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.