Workshop: Be-Do-Have - Creating Your Awesome Life List

AH LOGO CHISINAU 1

Vă rugăm să vă asigurați că vă înregistrați la eveniment deoarece va avea loc pe platforma ZOOM: https://forms.gle/9sXV7hygFbPbVLUp7


Ce s-ar întâmpla dacă am putea ajunge la sfârșitul vieții noastre cu o adevărată împlinire, privind înapoi la o istorie bogată de experiențe, relații și realizări?
Fie metaforic, fie la propriu, am putea indica o listă de vise urmărite în mod constant care s-au transformat în obiective îndeplinite pe măsură ce treceam prin diferite faze ale vieții.
Vino la acest atelier online unde, împreună cu publicul, lucrăm la o listă de dorințe pentru viața ta și la un plan despre cum să îți realizezi visele. Acest atelier îi ajută pe oameni să gândească și să viseze spre marile culmi. Și le oferă o direcție de urmat.
Totul va fi posibil datorită vorbitorului nostru invitat Pavel Aleabov- Lider de vânzări la Compania Southwestern Advantage, participant j1 stagiar, stagiu j1 (ales, management, leadership - TN, CA, WA).
Asigurați-vă că aveți o bucată de hârtie și un pix pentru o experiență de neuitat!


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.