Trivia Quiz: Grammy Awards History

Distribuie prietenilor:AH LOGO CHISINAU 1

Premiul Grammy sau doar Grammys este un premiu în SUA, care recunoaște realizările anuale ale industriei muzicale. Premiile sunt acordate de Academia Națională de Arte și Științe ale Înregistrării a Statelor Unite ale Americii pentru realizări deosebite în domeniul înregistrărilor muzicale. Câștigătorii premiilor sunt aleși de membrii votanți ai Academiei. Pentru majoritatea premiilor, membrii au voie să voteze numai în domeniile lor de expertiză.

America House Chișinău vă invită să vă testați cunoștințele despre acest prestigios și popular Premiu pe 1 februarie, pentru o experiență unică în format de Trivia Quiz.

Ești pregătit pentru o seară interesantă? Crezi că vei putea răspunde la toate întrebările?

Alăturați-vă pentru o experiență distractivă și uimitoare!

Vă rugăm să vă înregistrați în prealabil, deoarece este un eveniment organizat pe platforma ZOOM: https://forms.gle/bSR3nJ9auHgj2k736

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://fb.me/e/3GA7trU8Y


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.