Comunicarea asertivă la Cariera Mea

Distribuie prietenilor:Comunicarea asertivă 

La data de 28 ianuarie 2021,ora 18:00 ARTICO și Cariera Mea desfășoară prima sesiune din seria „Soft skills for career”, ce se referă tinerilor de la 14 la 25 și se va desfășura online în baza înscrierii. 

     Soft skills-urile sunt considerate trăsături de caracter sau abilități interpersonale cât și intrapersonale care sar în ajutor pentru a asigura adaptarea, interacțiunea eficientă cu alții și maleabilitatea în anumite condiții de muncă etc.
    Respectiv un angajat de succes presupune unele talente ce nu se capătă prin frecventarea facultăților sau altor cursuri, respectiv, dezvoltarea personală ar fi construirea și îmbunătățirea calităților ce nu se certifică de instituțiile oficiale.

Iscusința unui angajat ce își găsește un job cu mai multă ușurință se datorează mai ales setului de soft skill-uri

 

 Comunicarea asertivă 

Prima sesiune se va referi la comunicare, ceea ce facilitează interacțiunea dintre persoane, ajută la exprimarea nevoilor și la informarea generală.
   Orice angajat de succes are nevoia să se facă înțeles, auzit și să-și definească limitele existențiale, pentru asta îi sunt necesare instrumentele asertive.
   În această activitate participanții vor cunoaște elementele de bază ale asertivității și vor parcurge anumite provocări pentru a fi mai pregătiți în a utiliza beneficiul respectiv.
🍁Elementele asertivității:
⭐️ Descrierea obiectivă a situației;
⭐️ Identificarea sentimentelor și emoțiilor;
⭐️ Formularea mesajului și a cererii;
⭐️ Exprimarea asertiva.

 BONUS: fiecare participant va primi o informație structurată despre asertivitate prin care ar putea să-și lărgească cunoștințele despre comunicarea asertivă.

📫 Persoanele interesate se pot înscrie completând formularul: 📧
/https://forms.gle/Pwu3G4aqoLEnJTNt5
🧐 Informații adiționale despre activitate și modalitatea de conexiune vor fi expediate prin email cu o zi înainte persoanelor selectate (20 de participanți) 🔊

 

28 ianuarie 2021, ora 18:00
Ședință interactivă ce se va desfășura prin intermediul Google Zoom.

Un curs pentru oameni curajoși ce își definesc talentul cu propriile forțe 

Mai multe informații la linkul:
https://www.facebook.com/events/850353395744096


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.