În atenția distribuitorilor/ importatorilor : Tîrg B2B „Rețeaua de Comerț Agricol Durabil din bazinul Mării Negre” -

Distribuie prietenilor:


Dragi distribuitori/ importatori ,

A.O. „Centrul de Consultanță în Afaceri”, are plăcerea de a vă invita Joi, 19 noiembrie 2020, ora 10:00, Centrul de Conferințe Summit Events la evenimentul organizat în contextul implementării proiectului „Rețeaua de Comerț Agricol Durabil din bazinul Mării Negre” (AgriTradeNet) din cadrul Programului Operațional Comun Bazinul Mării Negre 2014 - 2020.

În cadrul evenimentului veți avea oportunitatea de a cunoaște și stabili parteneriate cu antreprenorii din țările partenere pe următoarele categorii de produse:

🍈Măsline și Uleiuri de măsline - Grecia🇬🇷
🧀Brânzeturi - Bulgaria🇧🇬
🍯Produse apicole - Ucraina🇺🇦
🍅Roșii și produse din roșii - România🇹🇩
🍓Căpșuni și produse de căpșune - Turcia🇹🇷

Proiectul este co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul instrumentului european de vecinătate și de către țările participante: Armenia, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, România, Turcia, Ucraina.

Nu ratați șansa de a participa la acest eveniment unic, joi, 🗓19 noiembrie 2020, ora 10:00, la Summit Events!

 

Pentru înregistrarea la eveniment rugăm să completați următorul formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekVslmGlHveNeI6DmKY7tnVufYEvVr3hYnGK02RiZI6uKJHg/viewform

Vă așteptăm cu drag! 

Pentru alte detalii ne puteți contacta la nr de telefon 068384224 Ciochina Elena , ciochina.elena@cca-ngo.org, ciochina.elena.law@gmail.com , sau pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/CENTRULdeCONSULTANTAinAFACERI

 

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet