Importance of International Education - Academic and Professional Development Opportunities in North Carolina

Distribuie prietenilor:


AH LOGO CHISINAU 1

Acest eveniment special îi invită pe toți să descopere mai multe despre Parteneriatul bilateral North Carolina-Republica Moldova. Invitatul nostru special, secretarul de stat din Carolina de Nord, Elaine Marshall, va vorbi despre valoarea educației internaționale, de ce este important să căutăm oportunități de studiu în străinătate și despre perspectiva globală a educației în secolul XXI.

Secretarul Marshall se va referi la oportunitățile de dezvoltare academică și profesională disponibile în Carolina de Nord și va vorbi despre cele mai de succes proiecte implementate ca parte a parteneriatului bilateral Carolina de Nord - Republica Moldova.

Invităm pe toți cei interesați de acest subiect să participe la evenimentul nostru Facebook Live din 17 noiembrie începând cu ora 17:00. Nu este necesară înregistrarea anterioară.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/354669475837123/


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet