Meet an American: "The Study of Personality Psychology"

Distribuie prietenilor:ah.logo

America House Chișinău îi invită pe toți la o discuție Facebook Live pentru a afla mai multe despre valorile și tradițiile americane, dar și pentru o bună practicare a vorbirii limbii engleze cu un vorbitor nativ. Matt Gannon, cercetător / evaluator la Universitatea din Arkansas la facultatea de Științe Medicale, deține o diplomă de licență de la Universitatea Northern Kentucky, va vorbi despre experiențele sale de viață și despre interesele sale. De asemenea, el va dezvălui modul în care americanii sărbătoresc Halloween-ul și Ziua Recunoștinței. Matt va reflecta și asupra studiului psihologiei personalității. El va vorbi despre unele dintre teoriile personalității, despre modul în care cercetătorii studiază personalitatea umană și despre testele de personalitate populare.

Fun facts despre Matt: Fan mare al sportului (baseball și fotbal american), iubește să-și cultive propriile legume, petrece mult timp urmărind videoclipuri de pe YouTube despre criptomonede, civilizații antice și teorii ale conspirației.

Ne vedem pe toți pe 3 noiembrie la ora 17:00. pentru o conversație interesantă cu un vorbitor nativ.

Link Eveniment: https://www.facebook.com/events/1645767945819544/


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.