Ziua mondiala a Sănătății Mintale

Distribuie prietenilor:ah.logo

Sănătatea mintală este ceea ce ne dorim cu toții, fie ca știm ce este, fie că nu. Atunci când ne gândim la fericire, liniște sufletească, satisfacție, bucurie, ne referim de fapt la sănătatea mintală.

 America House Chișinău vă invită la o conversație  inspirată și sinceră dedicată Zilei Mondiale a Sănătății Mintale Live pe Facebook pe 23 Octombrie. Invitata noastră este Victoria Colesnic, producătoare și host a podcastului „Sunt Bine”. Vom afla împreună detalii despre podcastul inedit pentru Moldova, dar și vom discuta informații generale despre sănătatea mintală și importanța abordării acestei teme în Moldova.

Victoria Colesnic este jurnalist freelancer și fixer. A colaborat cu VICE România, Casa Jurnalistului, Are We Europe și Scena9. Realizează reportaje sociale pentru emisiunea TV „Pur și Simplu” de la Radio Europa Liberă. Împreună cu Natalia Sergheev, produce „Sunt Bine”, un podcast despre sănătatea mintală.

Link eveniment: https://bit.ly/348cttD


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.