Debate Club: Voting Rights

Distribuie prietenilor:ah.logo

America House Chișinău vă invită miercuri, 21 Octombrie la o dezbatere despre drepturile de vot pentru o categorie specială de oameni.

Întrebarea dezbaterii este următoarea: „Ar trebui să poată vota persoanele condamnate pentru o infracțiune, persoanele cu dezabilități mintale sau persoanele fără adăpost? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce? ”

Una dintre cele mai critice modalități prin care indivizii pot influența luarea deciziilor guvernamentale este prin vot. Votul este o expresie formală a preferinței pentru un candidat la funcție sau pentru o propunere de soluționare a unei probleme. Votul are loc, în general, în contextul unei alegeri naționale sau regionale la scară largă, cu toate acestea, alegerile locale și comunitare la scară mică pot fi la fel de importante. ” Vă rugăm să pregătiți o listă de argumente pro și contra pornind de la întrebarea generală a dezbaterilor, astfel încât să putem avea o discuție productivă și utilă acum în contextul în care în mai multe țări din lume au loc fie alegeri locale, parlamentare sau prezidențiale.

Link eveniment: https://bit.ly/3jbYpnc

Link pentru inregistrare: https://bit.ly/3kdUacf


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.