Evenimentul „Confessions” alături de Larisa Cepoi (SpeakUp Moldova)

Distribuie prietenilor:


Larisa Cepoi este o personalitate recunoscută în Republica Moldova, fiind o femeie inspirațională, cu un caracter efervescent, entuziasmant. Aceasta se remarcă prin determinarea și efortul depus în munca sa, promovând în permanență pozitivitatea și pasiunea acesteia la fel și continua căutare al adevărului.

Manager de resurse umane experimentat, cu istoric demonstrat al activității în industria tehnologiei informației și a serviciilor, Larisa mai are și o impresionabilă abilitate în negocieri, Microsoft Excel, Microsoft Word și în planificarea strategică. Este Ambasador Coaching în Republica Moldova, fiind un profesionist puternic în domeniu și absolvind școala de resurse umane.

Larisa este părinte a doi copii, marcând standartul unei mame de vis, promovând educația, comunicarea și diverse valori umane. De asemenea, încurajează dezvoltarea personală și profesională, sprijinind o energie pozitivă și încredere în toți cei care o ascultă. Aceasta consideră pasiunile și profesia aleasă de fiecare individual ca fiind un curs natural și o plăcere.

Ne bucurăm să o avem pe altruista și carismatica Larisa ca invitat al unei noi ediții din această vară a evenimentului „Confessions” coordonat de către voluntarii organizației SpeakUp Moldova pe pagina de Facebook cu același nume, pe data de 8 august la ora 18:00.

Pentru mai multe întrebări adresate invitatului în timpul discuției, le puteți scrie aici: 

https://orgspeakup1.typeform.com/to/YbiIL8

 

109626814 285812196086747 8350288659104975714 n


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet