CONFERINȚĂ DE PRESĂ ”Pre-lansarea primei platforme de expoziții virtuale din RM”

Distribuie prietenilor:CONFERINȚA DE PRESĂ ”PRE-LANSAREA PRIMEI PLATFORME DE EXPOZIȚII VIRTUALE DIN REPUBLICA MOLDOVA”

 

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) Vă invită să participați la conferința de pre-lansare oficială a primei platforme de expoziții virtuale din Republica Moldova.

Conferința de presă va avea loc miercuri, 29 iulie 2020, ora 10:00, la sediul CCI a RM, bd. Ștefan cel Mare, 151, etajul 2, sala de ședințe.

În cadrul conferinței va fi prezentată pe scurt platforma online virtual-fairs.md, scopul și obiectivele acesteia, oportunitățile ce le oferă, data lansării primei expoziții online, dar și alte informații relevante de interes pentru mediul de afaceri din Republica Moldova, consumatori, autorități ș.a.

Pentru detalii suplimentare și pentru confirmarea participării, Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail tatiana.ranga@chamber.md, tel. 068 36 24 50.

Vă așteptăm!


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.