Virtual Q&A: Global UGRAD Exchange Program

Distribuie prietenilor:


Vrei să studiezi în Statele Unite, dar nu o poți face pe parcursul a tuturor celor patru ani? Află mai multe despre Programul de burse universitare Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD) care oferă burse pentru un semestru de studii studenților la licență din întreaga lume. În cadrul programului, candidații combină studiile cu serviciile comunitare, dezvoltarea profesională și îmbogățire culturală și au oportunitatea de a afla afla mai multe despre universitățile din SUA și viața din campus.

👉 Înregistrează-te până pe 30 Aprilie, ora 15.00: https://forms.gle/5jUec2kSK3AH5xWa7. Link-ul cu accesul la webinar va fi transmis în ziua webinarului pe e-mail (verifică și mapa Spam).
👉 Detalii: https://www.facebook.com/events/852066905280277/


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet