Virtual Q&A: Global UGRAD Exchange Program

Distribuie prietenilor:Vrei să studiezi în Statele Unite, dar nu o poți face pe parcursul a tuturor celor patru ani? Află mai multe despre Programul de burse universitare Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD) care oferă burse pentru un semestru de studii studenților la licență din întreaga lume. În cadrul programului, candidații combină studiile cu serviciile comunitare, dezvoltarea profesională și îmbogățire culturală și au oportunitatea de a afla afla mai multe despre universitățile din SUA și viața din campus.

👉 Înregistrează-te până pe 30 Aprilie, ora 15.00: https://forms.gle/5jUec2kSK3AH5xWa7. Link-ul cu accesul la webinar va fi transmis în ziua webinarului pe e-mail (verifică și mapa Spam).
👉 Detalii: https://www.facebook.com/events/852066905280277/


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.