Cinema Talks: Echipa proiectului „People 2 People"

Distribuie prietenilor:


america house Logo thumb300

 

🎬🎟 Fă cunoștință cu cineaștii de la noi chiar de la tine de acasă!

America House te invită la ediția virtuală „Cinema talks”, în cadrul căreia vom discuta cu echipa care a lucrat la serialul autohton „People2People”.

Chiar tu îi vei putea descoase de secretele din spatele camerelor de filmat pe Mircea Surdu, Leonid Melnic și Eugeniu Popovici. Orice întrebare își va găsi răspunsul. Doar nu uita să te înregistrezi!

👉 Înregistrează-te până pe 30 Aprilie, ora 15.00: https://forms.gle/NaLCw1vvax2hTrwdA. Link-ul cu accesul la webinar va fi transmis în ziua acestuia pe e-mail (verifică și mapa Spam).
👉 Detalii: https://www.facebook.com/events/2594057194176416/


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet