CareerHub Moldova organizează CareerTalks: Antreprenoriatul în R. Moldova- basm sau realitate?

Distribuie prietenilor:CareerHub Moldova organizează CareerTalks: Antreprenoriatul în R. Moldova- basm sau realitate?

CareerHub Moldova este un proiect de responsabilitate socială ce își orientează activitatea spre dezvoltarea societății noastre și anume a carierei.

Deci scopul acestui proiect este ghidarea în carieră a generației tinere, aici avem categoria studenților ce doresc să se integreze în câmpul muncii, dar și tinerii care doresc să își schimbe domeniul de activitate.
CareerTalks sunt evenimente gratuite ce au loc lunar și au ca scop educarea tinerilor prin prisma istoriilor persoanelor de succes din țară. În cadrul evenimentelor noastre speakerii invitați ne povestesc despre parcursurile sale profesionale, despre aspectele atât pozitive cât și negative.

În data de 21 Martie 2020 are loc următorul eveniment CareerTalks cu genericul Antreprenoriatul în R. Moldova- Basm sau realitate?, unde avem ca invitați antreprenori de succes de la noi din țară.

Pentru înregistrare îndepliniți următorul formular: https://forms.gle/PD3F1Lt1RYAYscrp7

Pentru a fi la curent cu toate noutățile accesați pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/pg/CareerHubMoldova/

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.