APEL de participare la Concursul „HENRI CAPITANT - 2021”

Asociația Henri Capitant de Cultură Juridică din Moldova (filială-grup Association Henri Capitant) cu suportul Ambassade de France en République de Moldavie și Alliance Française de Moldavie lansează Concursul național pentru cea mai originală lucrare științifică cu tematică juridică, publicată în anul 2021.

Concursul reprezintă ocazia perfectă pentru cercetători/practicieni de a-și valorifica abilitățile de scriere, cercetare, analiză și abordare științifică.

Titularul celei mai originale lucrări științifice cu tematică juridică va obține premiul „HENRI CAPITANT - 2021”, decernarea urmând sa aibă loc la data de 10 ianuarie 2022, cu ocazia celor 3 ani de la fondarea Asociației Henri Capitant de Cultură Juridică din Moldova.

Pentru a participa, completează formularul de participare: https://docs.google.com/.../15aMqpxNjBRz4FZNKH3GVfhL.../edit până la 31.12.2021.

Regulamentul de organizare și desfășurare al concursului poate fi accesat pe www.henricapitant.md : https://henricapitant.md/.../Dec.../BY1TVAEEL2AeYmWJILpS.pdf